Известие

Collapse
No announcement yet.

да си купя ли алфа 146?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

благодаря!!! за боксера не съм чувал хубави неща. но пък туин спарк като че ли харчи повече-8 л на 100 км. и мисля че е по-добър, нали е с две свещи и изгаря по-пълно.не знам. прави сте че по-големия двиг е по-икономичен.
    Я кажете, как е за подръжка алфа 146? мисля от шейцария да ми я докарат. как е като удобство, возия и т.н. досега бях на рено 19 и съм си много доволен. някои ме навиват за астра, но аз хич не съм убеден.

Comment

Първоначално публикувано от odisey
      Купувай бате колата е страхотна прави 100 км/ч за 9 сек. и мачка всичко по пътя си мацките си кълчат вратовете да те гледат ама ти даже не ги и забелязваш защото си влюбен в нея
      Абсолютно си прав и за мачкането и за вратовете на мацките
      Alfa Romeo 146 2.0 TI - Бившата любовница
      Alfa Romeo 145 & 146
      Hyndai Coupe

Comment

Първоначално публикувано от odisey
        Купувай бате колата е страхотна прави 100 км/ч за 9 сек. и мачка всичко по пътя си мацките си кълчат вратовете да те гледат ама ти даже не ги и забелязваш защото си влюбен в нея
        Абсолютно си прав и за мачкането и за вратовете на мацките
        Alfa Romeo 146 2.0 TI - Бившата любовница
        Alfa Romeo 145 & 146
        Hyndai Coupe

Comment

Първоначално публикувано от docbg
          благодаря!!! за боксера не съм чувал хубави неща. но пък туин спарк като че ли харчи повече-8 л на 100 км. и мисля че е по-добър, нали е с две свещи и изгаря по-пълно.не знам. прави сте че по-големия двиг е по-икономичен.
          Я кажете, как е за подръжка алфа 146? мисля от шейцария да ми я докарат. как е като удобство, возия и т.н. досега бях на рено 19 и съм си много доволен. някои ме навиват за астра, но аз хич не съм убеден.
          Не го слушай ОДИСЕЙ, че по-големия мотор харчел по-малко от по-малкия. Това е глупост, разбира се
          В никакав случай, обаче не са икономични малките.... а напротив.
          За обема си... си харчат доста. Алфа-Ромео не е марка, която може да се похвали с икономични двигатели с какъвто и да е обем. Говоря за бензинките
          Аз също ще ти препоръчам по-голям двигател, но не за друго... а защото ако вземеш такава с малък, много бързо ще ти се преиска "още"
          Алфата с малък мотор само... малко "намеква" какво правят онези с по-големите

Така че за икономия... забрави. С какъвто и да е.
          Предразполагат към "настъпване". От там идва бедата

За сметка на това, обаче..... удоволствието да караш Алфа е много голямо. Различни са от другите

Веднага ставате....
          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от docbg
            Не го слушай ОДИСЕЙ, че по-големия мотор харчел по-малко от по-малкия. Това е глупост, разбира се
            В никакав случай, обаче не са икономични малките.... а напротив.
            За обема си... си харчат доста. Алфа-Ромео не е марка, която може да се похвали с икономични двигатели с какъвто и да е обем. Говоря за бензинките
            Аз също ще ти препоръчам по-голям двигател, но не за друго... а защото ако вземеш такава с малък, много бързо ще ти се преиска "още"
            Алфата с малък мотор само... малко "намеква" какво правят онези с по-големите

Така че за икономия... забрави. С какъвто и да е.
            Предразполагат към "настъпване". От там идва бедата

За сметка на това, обаче..... удоволствието да караш Алфа е много голямо. Различни са от другите

Веднага ставате....
            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

лично моя препоръка е да си трсиш 2.0 TS или 1.7 BOXER това са най силните двигатели на тези алфи и повярвай наистина си струват- съответно и подръжката им е малко по- голяма ,но си струва
              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

лично моя препоръка е да си трсиш 2.0 TS или 1.7 BOXER това са най силните двигатели на тези алфи и повярвай наистина си струват- съответно и подръжката им е малко по- голяма ,но си струва
                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                  Алфа-Ромео не е марка, която може да се похвали с икономични двигатели с какъвто и да е обем. Говоря за бензинките
                  покажи ми кола 150 коня която да харчи по-малко - 11-12 в града и 8 извън
                  Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                    Алфа-Ромео не е марка, която може да се похвали с икономични двигатели с какъвто и да е обем. Говоря за бензинките
                    покажи ми кола 150 коня която да харчи по-малко - 11-12 в града и 8 извън
                    Виж Алфата ...

Comment

Колега nelim защо червената ти зона почва от 6500 ? Коя година ти е каруцата? При мен е от 7000
                      Виж Алфата ...

Comment

Колега nelim защо червената ти зона почва от 6500 ? Коя година ти е каруцата? При мен е от 7000
                        Виж Алфата ...

Comment

Копувай, няма да съжаляваш! И аз много се чудих преди да си взема моята красавица, но вече не мога да се отделя от нея и не искам да чувам за никаква друга кола. Макар, че аз съм с малко (уж) моторче, но съм повече от доволен и ако ще я сменям ще е единствено пак със 146, но Ti
                          146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

Копувай, няма да съжаляваш! И аз много се чудих преди да си взема моята красавица, но вече не мога да се отделя от нея и не искам да чувам за никаква друга кола. Макар, че аз съм с малко (уж) моторче, но съм повече от доволен и ако ще я сменям ще е единствено пак със 146, но Ti
                            146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

Но не я взимай само заради коментарите тук, вземи я ако на теб ти хареса пробвай някоя и ако ти достави удоволствие и ти е удобна, в което не се и съмнявам - взимай и бягай
                              Lexus Is200
                              Honda CBR 600 F4i

Comment

Но не я взимай само заради коментарите тук, вземи я ако на теб ти хареса пробвай някоя и ако ти достави удоволствие и ти е удобна, в което не се и съмнявам - взимай и бягай
                                Lexus Is200
                                Honda CBR 600 F4i

Comment

Working...
                                X